ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ €50

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier στον χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή και ένα μικρό κόστος αντικαταβολής που ανέρχεται στο ποσό του 0,50 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτασ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα thirdwind.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard και Diners. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα thirdwind.gr με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Alpha Bank Icons

Κατάθεση / έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 142.00.2002.006640
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR1201401420142002002006640
Δικαιούχος: THIRD WIND ΜΟΝ. ΕΠΕ

EUROBANK

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0032.80.0200451715
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR7802600320000800200451715
Δικαιούχος: THIRD WIND ΜΟΝ. ΕΠΕ

Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5026-038675-467
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR2601720260005026038675467
Δικαιούχος: THIRD WIND ΜΟΝ. ΕΠΕ

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

πολιτικη ακυρωσησ / επιστροφων

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το thirdwind.gr.

Σε περίπτωση που προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής στο info@thirdwind.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας άμεσα.

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας στα γραφεία μας

Το thirdwind.gr είναι αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας στα γραφεία της εταιρίας μας. Για αγορές σε φυσικά καταστήματα παρακαλούμε συμβουλευτείτε την σελίδα των Συνεργατών μας. Είμαστε σίγουροι πως θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλούμε αφήστε μια έγκυρη διεύθυνση email από κάτω.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.