ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ €50

ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ

ΚΕΡΔΙΣΕ 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Επιστροφές προϊόντων

Στην περίπτωση λάθους της εταιρίας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρίας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης τους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους, ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το thirdwind.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι:

THIRD WIND ΜΟΝ. ΕΠΕ
Λεωφ. Αλεξάνδρας 156
11471 Αθήνα
Αττική

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με αποστολή του προϊόντος μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ). Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας, ή ακόμη και επιστροφή χρημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν δεχόμαστε επιστροφές με την προσκόμιση του προϊόντος στα γραφεία μας. Το thirdwind.gr λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα.

Εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν είναι πάλι διαθέσιμο. Παρακαλούμε αφήστε μια έγκυρη διεύθυνση email από κάτω.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.